Bedrijfsdiner Velp

  • Lokale gerechten
  • Verse ingrediënten
  • Culinaire verwennerijen

Uw bedrijfsdiner is gegarandeerd een succes bij De Watermolen in Velp. Heerlijke verse streekproducten die afkomstig zijn van lokale boerderijen. Dat proeft u terug in onze verrassende gerechten. Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een bedrijfsdiner in Velp? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Een luxe bedrijfsdiner in Velp

De Watermolen is veel meer dan alleen een flexibele locatie om zakelijk te dineren. Bij ons geniet u namelijk van heerlijke gerechten. Onze chef-kok maakt de ene na de andere culinaire maaltijd voor u klaar. Keer op keer gemaakt van verse ingrediënten afkomstig uit de regio van Velp. En dat proeft u zeker. Komt u genieten van een luxe maaltijd met uw collega’s of zakenpartners bij De Watermolen?

De Watermolen als basis van een succesvol bedrijfsdiner in Velp

Heeft u bepaalde wensen voor uw bedrijfsdiner bij De Watermolen in Velp? Laat het ons weten, wij helpen u hier graag bij. Heeft u bijvoorbeeld zakenpartners uit het buitenland op bezoek? Dat is geen probleem dankzij ons meertalig personeel en Engelstalige menukaart. Doordat onze tafels ruim zijn opgezet is het ook prima mogelijk om werkzaamheden te verrichten of bijvoorbeeld te vergaderen tijdens het eten.

Wat zijn uw wensen? Laat het ons weten!

Zien we u binnenkort bij ons langskomen voor een smakelijk bedrijfsdiner in ons restaurant in Velp? Wij heten u van harte welkom! Heeft u speciale wensen, of wilt u ervan verzekerd zijn dat er een tafel voor u vrij is, dan kunt u het beste even reserveren. Plaats uw reservering door te bellen naar 026-3619002.  

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht