Diner Arnhem

  • Lokale gerechten
  • Verse ingrediënten
  • Culinaire verwennerijen

Wilt u genieten van een heerlijk diner in de buurt van Arnhem? Kom dan eens langs bij De Watermolen. U vindt ons luxe restaurant in Velp, niet ver gelegen van Arnhem. Wij zijn gevestigd in een 600 jaar oude watermolen. Het gemaal ziet er nog net zo uit als toen en brengt een nostalgische stemming met zich mee. Dit maakt een luxe diner in ons chique restaurant nabij Arnhem tot een bijzondere ervaring.

Diner met streekproducten uit de regio Arnhem

Eten is op zijn lekkerst als het vers is. Daarom werken we bij De Watermolen zoveel mogelijk met streekproducten. Het merendeel van onze ingrediënten is afkomstig van lokale boerderijen, zonder dat ze de wereld over zijn gereisd of dat er smaakstoffen aan zijn toegevoegd. Dat proeft u zeker terug in onze gerechten van ons luxe restaurant in regio Arnhem!

Uitgebreide menukaart en wijnkaart

Een diner bij De Watermolen in de buurt van Arnhem is echt genieten. De menukaart van ons chique restaurant bij Arnhem bestaat namelijk uit het ene heerlijke gerecht na het andere: stuk voor stuk culinaire verwennerijen. Van schaaldieren tot aan gevogelte en van vlees tot aan vis, u vindt het allemaal bij De Watermolen.  En dan heeft u onze wijnkaart nog niet gezien! Rode wijn, witte wijn en mousserende wijn, afkomstig uit alle windstreken. In ons restaurant komt het u aan niets te kort.

Reserveer uw plaats in ons restaurant

Wilt u een heerlijke avond uit beleven in een chique restaurant in de regio Arnhem en eens écht ervaren wat luxe is? Dan is De Watermolen waar u moet zijn. Reserveer direct, zodat u zeker weet dat wij een tafel vrij hebben voor u! U kunt reserveren door te bellen naar 026-3619002 of door het formulier op onze website in te vullen. Zien wij u binnenkort terug in ons chique restaurant in de buurt van Arnhem?

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht