Eten Velp

  • Lokale gerechten
  • Verse ingrediënten
  • Culinaire verwennerijen

Het lekkerste eten van Velp, daarvoor moet u bij restaurant De Watermolen zijn. De chef-koks in ons restaurant werken voornamelijk met verse ingrediënten afkomstig uit de omgeving. En dat proeft u in onze heerlijke gerechten! Ontdek zelf de smaak van het verse eten uit de regio Velp en kom eens langs bij restaurant De Watermolen.

Eten in een oude watermolen in Velp

Restaurant De Watermolen is gevestigd in een oude watermolen van meer dan 600 jaar oud. U vindt ons midden in het centrum van Velp. Het gemaal van de molen ziet er nog net zo uit als vroeger. Dit geeft ons restaurant een bijzonder uiterlijk. Sterker nog, aangevuld met de informele en intieme sfeer, maakt het een avondje uit eten in ons restaurant in Velp tot een bijzondere ervaring.

Komt u ook heerlijk uit eten in Velp?

Voor een avond uit in Velp waarbij u geniet van het heerlijke eten uit de regio, is De Watermolen de plek bij uitstek. Komt u ook eens langs om onze unieke sfeer te ervaren en onze verse gerechten uit de regio te proeven? Reserveer dan direct een plaats, zodat u zeker weet dat u terecht kunt. Reserveren doet u door te bellen naar 026-3619002 of door ons online contactformulier in te vullen.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht