Restaurant Velp

  • Lokale gerechten
  • Verse ingrediënten
  • Culinaire verwennerijen

Voor een avond heerlijk uit eten in een culinair restaurant in Velp, moet u bij De Watermolen zijn. U vindt ons restaurant in een oude watermolen, midden in het centrum van Velp. Doordat De Watermolen is gevestigd in een historisch pand, is een diner bij ons al snel een bijzondere ervaring.

Alles in huis voor een avond heerlijk uit eten bij een restaurant in Velp

Wanneer u uit eten gaat bij restaurant De Watermolen in Velp zal het u aan niets te kort komen. Dit begint met de intieme en ongedwongen sfeer van ons restaurant. Voeg hier vervolgens de heerlijke culinaire gerechten en de zeer uitgebreide wijnkaart aan toe en alle ingrediënten voor een geweldige avond uit zijn aanwezig.

Lokale gerechten bij De Watermolen

Wat ons restaurant in Velp nou zo bijzonder maakt? Al onze gerechten bestaan hoofdzakelijk uit streekproducten. Dankzij onze samenwerking met lokale boerderijen zijn onze ingrediënten elke dag weer zo vers als mogelijk is. De ingrediënten hoeven niet eerst van de andere kant van de wereld te komen of worden bewerkt om lang goed te blijven. Onze ingrediënten komen recht van het land. Dat proeft u zeker terug!

Reserveer voor een avond heerlijk uit eten

Bent u van plan om een avond lekker uit eten te gaan bij een culinair restaurant in Velp? Loop dan eens binnen bij De Watermolen. Bij ons bent u van harte welkom! Wilt u zeker weten dat er een tafel vrij is voor u? Plaats dan even een reservering. Dit kunt u heel makkelijk doen. U hoeft ons alleen maar even te bellen via het nummer 026-3619002 of het online contactformulier te vullen.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Bekijk anders ook:

Restaurant Velp | Eten Velp | Uit eten Wijchen