Restaurant Zevenaar

  • Lokale gerechten
  • Verse ingrediënten
  • Culinaire verwennerijen

De Watermolen is een culinair restaurant in Velp, niet ver gelegen van Zevenaar. Ons restaurant is gevestigd in een meer dan 600 jaar oude watermolen. Het gemaal van deze watermolen kunt u nog steeds bewonderen en ziet er nog precies zo uit als vroeger. Dit geeft een bijzondere en nostalgische sfeer aan ons restaurant. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze heerlijke culinaire gerechten.

Uitgebreide kaart én wijnkaart bij ons restaurant nabij Zevenaar

Bij De Watermolen vindt u alles wat u zich maar kunt wensen bij een heerlijke avond uit eten. Onze chef-kok maakt voor u het ene smakelijke gerecht na het andere. Keer op keer bereid met uitsluitend verse ingrediënten. De meeste van deze ingrediënten zijn streekproducten. Dit geeft onze gerechten een volle en verse smaak. En bent u een wijnliefhebber? Dan zult u zeker uw hart ophalen bij onze wijnkaart. Rode, witte of mousserende wijn, u vindt het allemaal bij De Watermolen. Met wijnen afkomstig uit alle windstreken vindt u gegarandeerd een wijn die u lekker vindt.

U bent van harte welkom in ons restaurant bij Zevenaar

Komt u eens langs bij ons restaurant in de buurt van Zevenaar? Wij heten u van harte welkom! U kunt altijd zo binnen lopen bij ons restaurant. Wilt u echter zeker weten dat wij een tafeltje vrij houden voor u? Reserveer dan even van tevoren. U kunt reserveren door te bellen naar 026-3619002 of door het online contactformulier in te vullen. Tot snel in De Watermolen!

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht