Menukaart

BIB GOURMAND MENU

3-GANGEN MENU 54,-

Waardering van Michelin voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

 

VOORGERECHTEN

 

EEKHOORNTJESBROODSOEP

Paddenstoelen

_

 

PÂTE DE CAMPAGNE

Bereidingen van Pompoen

 

HOOFDGERECHTEN

 

RAVIOLI RODE BIET

Geitenkaas | Gepofte Bieten | Schuim van Roquefort

 

_

 

DUO IBERICO

Zacht Gegaarde Wang | Rib-Eye | Chorizo | Eigen Jus

 

NAGERECHTEN

 

TIRAMISU

 

OF

 

KAZEN

Van Kaasaffineur Michel van Tricht & het Kaasatelier

supplement 6.50

_________________________________________________________________

GASTRONOMISCH MENU VOOR FIJNPROEVERS

 

Vanaf 4 Gangen 69.50 | 5 Gangen 82.50 | 6 Gangen 92.50 | 7 Gangen 105.-

 

HUISGEROOKTE ZALM

Dun Gesneden | Zalm Mousse | Crème van Mierikswortel | Tomasu Beurre Blanc

 

-

 

TARTE TATIN VAN RODE UI

Pierre Robert Triple Cream Kaas | Aceto Balsamico Stroop | Tijmsaus

 

-

 

RAVIOLI RODE BIET

Geitenkaas | Gepofte Bieten | Schuim van Roquefort

 

-

 

SNOEKBAARS

Aardpeer | Trompette de la Mort | Paling Beurre Blanc

 

-

 

WILDE EEND

Filet | Witlof | Morille Gevuld met Gevogelte Mousse | Gevogelte Jus

 

-

 

 DUO HERT

 Filet | Zacht Gegaarde Stoof | Wild Saus

                                                                           

-

 

NOUGAT PARFAIT

Gebrand Eiwit Schuim | Mango Gel | Mango Sorbetijs

OF

5 KAASSOORTEN

Van Kaasaffineur Michel van Tricht & het Kaasatelier

supplement 6.50

Bijpassende wijn per glas 8.95

 

4 Gangen ZALM | SNOEKBAARS | HERT | NOUGAT OF KAAS

5 Gangen ZALM | RODE UI | SNOEKBAARS | HERT | NOUGAT OF KAAS

6 Gangen ZALM | RODE UI | SNOEKBAARS | EEND | HERT | NOUGAT OF KAAS

7 Gangen ZALM | RODE UI | SNOEKBAARS | RAVIOLLI | EEND | HERT | NOUGAT OF KAAS 

 

_________________________________________________________________

VOORGERECHTEN À LA CARTE

 

EEKHOORNTJESBROODSOEP 17.50

Paddenstoelen

_

 

 

RAVIOLI RODE BIET 22.50

Geitenkaas | Gepofte Biet | Schuim van Roquefort

_

 

TARTE TATIN VAN RODE UI 22.50

Pierre Robert Triple Cream Kaas | Aceto Balsamico Stroop | Tijmsaus

_

 

OESTERS GEAY | Half Dozijn 28.50

Rode Wijnvinaigrette | Citroen

_

 

KREEFTEN BISQUE 18.50

Rouille | Gamba Garnituur

_

 

ESCARGOTS | Half Dozijn 19.50

Peterselie-Knoflookboter

_

 

HUISGEROOKTE ZALM 22.50

Dun Gesneden | Zalm Mousse | Crème van Mierikswortel | Tomasu Beurre Blanc

_

 

CARPACCIO 18.50

Limousine Rund uit Pannerden | Truffelolie | Parmezaan

Supplement: Truffel 9.50

_

 

PÂTE DE CAMPAGNE 18.50

Bereidingen van Pompoen

 

_________________________________________________________________

 

HOOFDGERECHTEN À LA CARTE

 

RAVIOLI RODE BIET 29.50

Geitenkaas | Gepofte Biet | Schuim van Roquefort

 

-

 

SNOEKBAARS 34.50

Aardpeer | Trompette de la Mort | Paling Beurre Blanc

 

-

 

VIS VAN DE DAG 36.50

Dagelijkse verse aanvoer van wat de markt biedt.

_

 

WILDE EEND 34.50

Filet | Witlof | Morille Gevuld met Gevogelte Mousse | Gevogelte Jus

_

 

TARTE TATIN VAN RODE UI 29.50

Pierre Robert Triple Cream Kaas | Aceto Balsamico Stroop | Tijmsaus

_

 

FAZANT 32.50

Romige Zuurkool | Schuim van Rookworst | Saus van Riesling

_

 

DUO IBERICO 29.50

Zacht Gegaarde Wang | Rib-Eye | Chorizo | Eigen Jus

_

 

TOURNEDOS VAN DE GREEN EGG 38.50

Limousine Rund uit Pannerden

Keuze: Pepersaus of Gorgonzolasaus of Kruidenboter

_

 

DUO HERT 36.50

Filet | Zacht Gegaarde Stoof | Wild Saus

_

 

PADDENSTOELEN RISOTTO 29.50

Schuim van Parmezaans Kaas | Knolselderij | Saus van Morilles

Supplement: Truffel 9.50

 

Bij onze hoofdgerechten serveren wij aardappel gratin & rauwkost

 

Verse friet met huisgemaakte mayonaise 5.50

 

Op vrijdag en zaterdag serveren wij minimaal 3-gangen.

_________________________________________________________________

NAGERECHTEN

 

KAZEN 19.50

Van Kaasaffineur Michel van Tricht & het Kaasatelier

_

 

TIRAMISU 13.50

_

 

STICKY TOFFEE13.50

Sinaasappel | Karamelsaus | Vanille IJs

 _

 

NOUGAT PARFAIT 13.50

Gebrand Eiwit Schuim | Mango Gel | Mango Sorbetijs

_________________________________________________________________

Schrijf je hier in voor onze Watermolen nieuwsbrief!