Menukaart
BIB GOURMAND MENU
3-GANGEN MENU 54,-
Waardering van Michelin voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
VOORGERECHTEN
EEKHOORNTJESBROODSOEP
Paddenstoelen
_
PÂTE DE CAMPAGNE
Bereidingen van Pompoen
HOOFDGERECHTEN
RAVIOLI RODE BIET
Geitenkaas | Gepofte Bieten | Schuim van Roquefort
_
DUO IBERICO
Zacht Gegaarde Wang | Rib-Eye | Chorizo | Eigen Jus
NAGERECHTEN
TIRAMISU
OF
KAZEN
Van Kaasaffineur Michel van Tricht & het Kaasatelier
supplement 6.50
_________________________________________________________________
GASTRONOMISCH MENU VOOR FIJNPROEVERS
Vanaf 4 Gangen 69.50 | 5 Gangen 82.50 | 6 Gangen 92.50 | 7 Gangen 105.-
HUISGEROOKTE ZALM
Dun Gesneden | Zalm Mousse | Crème van Mierikswortel | Tomasu Beurre Blanc
-
TARTE TATIN VAN RODE UI
Pierre Robert Triple Cream Kaas | Aceto Balsamico Stroop | Tijmsaus
-
RAVIOLI RODE BIET
Geitenkaas | Gepofte Bieten | Schuim van Roquefort
-
SNOEKBAARS
Aardpeer | Trompette de la Mort | Paling Beurre Blanc
-
WILDE EEND
Filet | Witlof | Morille Gevuld met Gevogelte Mousse | Gevogelte Jus
-
DUO HERT
Filet | Zacht Gegaarde Stoof | Wild Saus
-
NOUGAT PARFAIT
Gebrand Eiwit Schuim | Mango Gel | Mango Sorbetijs
OF
5 KAASSOORTEN
Van Kaasaffineur Michel van Tricht & het Kaasatelier
supplement 6.50
Bijpassende wijn per glas 8.95
4 Gangen ZALM | SNOEKBAARS | HERT | NOUGAT OF KAAS
5 Gangen ZALM | RODE UI | SNOEKBAARS | HERT | NOUGAT OF KAAS
6 Gangen ZALM | RODE UI | SNOEKBAARS | EEND | HERT | NOUGAT OF KAAS
7 Gangen ZALM | RODE UI | SNOEKBAARS | RAVIOLLI | EEND | HERT | NOUGAT OF KAAS
_________________________________________________________________
VOORGERECHTEN À LA CARTE
EEKHOORNTJESBROODSOEP 17.50
Paddenstoelen
_
RAVIOLI RODE BIET 22.50
Geitenkaas | Gepofte Biet | Schuim van Roquefort
_
TARTE TATIN VAN RODE UI 22.50
Pierre Robert Triple Cream Kaas | Aceto Balsamico Stroop | Tijmsaus
_
OESTERS GEAY | Half Dozijn 28.50
Rode Wijnvinaigrette | Citroen
_
KREEFTEN BISQUE 18.50
Rouille | Gamba Garnituur
_
ESCARGOTS | Half Dozijn 19.50
Peterselie-Knoflookboter
_
HUISGEROOKTE ZALM 22.50
Dun Gesneden | Zalm Mousse | Crème van Mierikswortel | Tomasu Beurre Blanc
_
CARPACCIO 18.50
Limousine Rund uit Pannerden | Truffelolie | Parmezaan
Supplement: Truffel 9.50
_
PÂTE DE CAMPAGNE 18.50
Bereidingen van Pompoen
_________________________________________________________________
HOOFDGERECHTEN À LA CARTE
RAVIOLI RODE BIET 29.50
Geitenkaas | Gepofte Biet | Schuim van Roquefort
-
SNOEKBAARS 34.50
Aardpeer | Trompette de la Mort | Paling Beurre Blanc
-
VIS VAN DE DAG 36.50
Dagelijkse verse aanvoer van wat de markt biedt.
_
WILDE EEND 34.50
Filet | Witlof | Morille Gevuld met Gevogelte Mousse | Gevogelte Jus
_
TARTE TATIN VAN RODE UI 29.50
Pierre Robert Triple Cream Kaas | Aceto Balsamico Stroop | Tijmsaus
_
FAZANT 32.50
Romige Zuurkool | Schuim van Rookworst | Saus van Riesling
_
DUO IBERICO 29.50
Zacht Gegaarde Wang | Rib-Eye | Chorizo | Eigen Jus
_
TOURNEDOS VAN DE GREEN EGG 38.50
Limousine Rund uit Pannerden
Keuze: Pepersaus of Gorgonzolasaus of Kruidenboter
_
DUO HERT 36.50
Filet | Zacht Gegaarde Stoof | Wild Saus
_
PADDENSTOELEN RISOTTO 29.50
Schuim van Parmezaans Kaas | Knolselderij | Saus van Morilles
Supplement: Truffel 9.50
Bij onze hoofdgerechten serveren wij aardappel gratin & rauwkost
Verse friet met huisgemaakte mayonaise 5.50
Op vrijdag en zaterdag serveren wij minimaal 3-gangen.
_________________________________________________________________
NAGERECHTEN
KAZEN 19.50
Van Kaasaffineur Michel van Tricht & het Kaasatelier
_
TIRAMISU 13.50
_
STICKY TOFFEE13.50
Sinaasappel | Karamelsaus | Vanille IJs
_
NOUGAT PARFAIT 13.50
Gebrand Eiwit Schuim | Mango Gel | Mango Sorbetijs
_________________________________________________________________