Menukaart
Op Vrijdag en Zaterdag serveren wij minimaal 3-gangen.
BIB-Gourmand menu 57.50
Waardering van Michelin voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
VOORGERECHTEN
POMPOEN
Mousse | Gepoft | Roquefort
OF
MARBRÉ OSSENWORST
Doesburgse Mosterd | Crème van Piccalilly | Kwartel Ei
HOOFDGERECHTEN
HETE BLIKSEM | BRIE DE MEAUX
Krokante Brie de Meaux | Saus van Calvados
OF
CONFIT DE CANARD
Stamppot Prei | Gevogelte Jus
NAGERECHTEN
CRÈME BRÛLÉE
Gebrande Vanille Crème
OF
6 KAZEN
Van Het Kaasatelier
supplement 6.50
GASTRONOMISCH MENU VOOR FIJNPROEVERS
Vanaf 4 Gangen 72.50 | 5 Gangen 82.50 | 6 Gangen 92.50 | 7 Gangen 105.-
MAKREEL RILLETTE | LANGOUSTINE
Baskische Peper | Groene Olijf | Mierikswortel
_
STEAK TARTARE OP OOSTERSE WIJZE
Biologisch Streekproduct | Limousine uit Pannerden | Wasabi | Ponzu | Krokante Nori | Avocado
_
COQUILLE
Schuim van Gerookt Spek | Vichyssoise
_
ARANCINA
Gevuld met Tomaten Risotto | Mozzarella | Saus van Geroosterde Paprika
_
ZWEZERIK
Krokant Gebakken | Gevulde Morille met Kippenlever | Bloemkool | Saus van Madeira
_
DUO REE
Filet | Zacht Gegaarde Stoof | Wildsaus
CHOCOLADE
Hazelnoot | Gel Espresso | Mascarpone | Vanille IJs
OF
6 KAZEN
Van Het Kaasatelier
supplement 6.50
Bijpassende wijn per glas 8.95 (Hoofdgerecht 9.95)
4 Gangen MAKREEL | COQUILLE | REE | CHOCOLADE OF KAAS
5 Gangen MAKREEL | STEAK TARTARE | COQUILLE | REE | CHOCOLADE OF KAAS
6 Gangen MAKREEL | STEAK TARTARE | COQUILLE | ARANCINI | REE | CHOCOLADE OF KAAS
7 Gangen MAKREEL | STEAK TARTARE | COQUILLE | ARANCINI | ZWEZERIK | REE | CHOCOLADE OF KAAS
VOORGERECHTEN À LA CARTE
OESTERS GEAY | Half Dozijn 28.50
Rode Wijnvinaigrette | Citroen
_
KREEFTEN BISQUE 18.50
Rouille
_
ESCARGOTS | Half Dozijn 19.50
Peterselie-Knoflookboter
_
CARPACCIO 22.50
Limousine Rund uit Pannerden | Truffelolie | Parmezaan
Supplement: Truffel 9.50
_
MAKREEL RILLETTE | LANGOUSTINE 24.50
Baskische Peper | Groene Olijf | Mierikswortel
_
STEAK TARTARE OP OOSTERSE WIJZE 24.50
Biologisch Streekproduct | Limousine uit Pannerden | Wasabi | Ponzu | Krokante Nori | Avocado
_
POMPOEN 19.50
Mousse | Gepoft | Roquefort
_
MARBRÉ OSSENWORST 22.50
Doesburgse Mosterd | Crème van Piccalilly | Kwartel Ei _
_
COQUILLE 26.50
Schuim van Gerookt Spek | Vichyssoise
_
ARANCINA 22.50
Gevuld met Tomaten Risotto | Mozzarella | Saus van Geroosterde Paprika
HOOFDGERECHTEN À LA CARTE
VIS VAN DE DAG 36.50
Dagelijkse verse aanvoer van wat de markt biedt.
_
HALVE KREEFT 54.50
500 Gram | Pasta Aglio e Olio
_
TOURNEDOS VAN DE GREEN EGG 42.50
Limousine Rund uit Pannerden
Keuze: Pepersaus of Gorgonzolasaus of Kruidenboter
_
HETE BLIKSEM | BRIE DE MEAUX 29.50
Krokante Brie de Meaux | Saus van Calvados
_
CONFIT DE CANARD 32.50
Stamppot Prei | Gevogelte Jus
_
PARELHOEN 32.50
Op Bourgondische Wijze | Saus van Époisses
_
ARANCINI 29.50
Gevuld met Tomaten Risotto | Mozzarella | Saus van Geroosterde Paprika
_
DUO REE 36.50
Filet | Zacht Gegaarde Stoof | Wildsaus
_
COQUILLE 36.50
Schuim van Gerookt Spek | Vichyssoise
_
STEAK TARTARE OP OOSTERSE WIJZE 34.50
Biologisch Streekproduct | Limousine uit Pannerden | Wasabi | Ponzu | Krokante Nori | Avocado
Bij onze hoofdgerechten serveren wij aardappel gratin & rauwkost.
Verse friet met huisgemaakte mayonaise 5.50
Op vrijdag en zaterdag serveren wij minimaal 3-gangen.
NAGERECHTEN
6 KAZEN 19.50
Van Het Kaasatelier
_
CRÈME BRÛLÉE 13.50
Gebrande Vanille Crème
_
CRÊPE SUZETTE 13.50
Geflambeerd | Sinaasappel Saus | Vanille IJs
_
CHOCOLADE 13.50
Hazelnoot | Gel Espresso | Mascarpone | Vanille IJs