Menukaart

Op Vrijdag en Zaterdag serveren wij minimaal 3-gangen.

 

BIB-Gourmand menu 57.50              

Waardering van Michelin voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

 

VOORGERECHTEN

POMPOEN

Mousse | Gepoft | Roquefort

OF

MARBRÉ OSSENWORST

Doesburgse Mosterd | Crème van Piccalilly | Kwartel Ei

 

HOOFDGERECHTEN

HETE BLIKSEM | BRIE DE MEAUX

Krokante Brie de Meaux | Saus van Calvados

OF

 

CONFIT DE CANARD

Stamppot Prei | Gevogelte Jus

 

NAGERECHTEN

CRÈME BRÛLÉE

Gebrande Vanille Crème

OF

6 KAZEN

Van Het Kaasatelier

supplement 6.50

GASTRONOMISCH MENU VOOR FIJNPROEVERS

Vanaf 4 Gangen 72.50 | 5 Gangen 82.50 | 6 Gangen 92.50 | 7 Gangen 105.-

MAKREEL RILLETTE | LANGOUSTINE

Baskische Peper | Groene Olijf | Mierikswortel

_

 

STEAK TARTARE OP OOSTERSE WIJZE

Biologisch Streekproduct | Limousine uit Pannerden | Wasabi | Ponzu | Krokante Nori | Avocado

_

 

COQUILLE

Schuim van Gerookt Spek | Vichyssoise

_

 

ARANCINA

Gevuld met Tomaten Risotto | Mozzarella | Saus van Geroosterde Paprika

_

 

ZWEZERIK

Krokant Gebakken | Gevulde Morille met Kippenlever | Bloemkool | Saus van Madeira

_

 

DUO REE

Filet | Zacht Gegaarde Stoof | Wildsaus

 

CHOCOLADE

Hazelnoot | Gel Espresso | Mascarpone | Vanille IJs

OF

6 KAZEN

Van Het Kaasatelier

supplement 6.50

Bijpassende wijn per glas 8.95 (Hoofdgerecht 9.95)

 

4 Gangen MAKREEL | COQUILLE | REE | CHOCOLADE OF KAAS

5 Gangen MAKREEL | STEAK TARTARE | COQUILLE | REE | CHOCOLADE OF KAAS

6 Gangen MAKREEL | STEAK TARTARE | COQUILLE | ARANCINI | REE | CHOCOLADE OF KAAS

7 Gangen MAKREEL | STEAK TARTARE | COQUILLE | ARANCINI | ZWEZERIK | REE | CHOCOLADE OF KAAS

 

VOORGERECHTEN À LA CARTE

 

OESTERS GEAY | Half Dozijn 28.50

Rode Wijnvinaigrette | Citroen

_

 

KREEFTEN BISQUE 18.50

Rouille

_

 

ESCARGOTS | Half Dozijn 19.50

Peterselie-Knoflookboter

_

 

CARPACCIO 22.50

Limousine Rund uit Pannerden | Truffelolie | Parmezaan

Supplement: Truffel 9.50

_

 

MAKREEL RILLETTE | LANGOUSTINE 24.50

Baskische Peper | Groene Olijf | Mierikswortel

_

 

STEAK TARTARE OP OOSTERSE WIJZE 24.50

Biologisch Streekproduct | Limousine uit Pannerden | Wasabi | Ponzu | Krokante Nori | Avocado

_

 

POMPOEN 19.50

Mousse | Gepoft | Roquefort

_

 

MARBRÉ OSSENWORST 22.50

Doesburgse Mosterd | Crème van Piccalilly | Kwartel Ei _

_

 

COQUILLE 26.50

Schuim van Gerookt Spek | Vichyssoise

_

 

ARANCINA 22.50

Gevuld met Tomaten Risotto | Mozzarella | Saus van Geroosterde Paprika

HOOFDGERECHTEN À LA CARTE

VIS VAN DE DAG 36.50

Dagelijkse verse aanvoer van wat de markt biedt.

_

 

HALVE KREEFT 54.50

500 Gram | Pasta Aglio e Olio

_

 

TOURNEDOS VAN DE GREEN EGG 42.50

Limousine Rund uit Pannerden

Keuze: Pepersaus of Gorgonzolasaus of Kruidenboter

_

 

HETE BLIKSEM | BRIE DE MEAUX 29.50

Krokante Brie de Meaux | Saus van Calvados

_

 

CONFIT DE CANARD 32.50

Stamppot Prei | Gevogelte Jus

_

 

PARELHOEN 32.50

Op Bourgondische Wijze | Saus van Époisses

_

 

ARANCINI 29.50

Gevuld met Tomaten Risotto | Mozzarella | Saus van Geroosterde Paprika

_

 

DUO REE 36.50

Filet | Zacht Gegaarde Stoof | Wildsaus

_

 

COQUILLE 36.50

Schuim van Gerookt Spek | Vichyssoise

_

 

STEAK TARTARE OP OOSTERSE WIJZE 34.50

Biologisch Streekproduct | Limousine uit Pannerden | Wasabi | Ponzu | Krokante Nori | Avocado

 

 

Bij onze hoofdgerechten serveren wij aardappel gratin & rauwkost.

 

Verse friet met huisgemaakte mayonaise 5.50

 

Op vrijdag en zaterdag serveren wij minimaal 3-gangen.

NAGERECHTEN

 

6 KAZEN 19.50

Van Het Kaasatelier

_

 

CRÈME BRÛLÉE 13.50

Gebrande Vanille Crème

_

 

CRÊPE SUZETTE 13.50

Geflambeerd | Sinaasappel Saus | Vanille IJs

_

 

CHOCOLADE 13.50

Hazelnoot | Gel Espresso | Mascarpone | Vanille IJs

Schrijf je hier in voor onze Watermolen nieuwsbrief!